Із Польщі з двома “сріблами”

Ми вже повідомляли, що три команди ДЮФК “Адреналін” вирушили у Замость на VІ-й Mikołajkowy Turniej Miast Partnerskich. Вікові групи 2005 р.н. (тренер Юрій Остромецький), 2006 р.н. та 2009 р.н. (обидві тренує Олександр Лисенко) змагалися у своїх категоріях.

 

Найменш комфортно було командам Олександра Лисенка, адже грали вони у різних залах, і тренер розірватися не міг. Тому з хлопцями 2006 року народження на цьому турнірі працював Роман Кузьмич. Це хороший молодий спеціаліст, однак той факт, що керував підопічними іншого тренера таки дався взнаки. Лучани дуже старалися, але потрапити на п’єдестал пошани не вдалося – поділили 4-5 місця.

 

Значно успішніше зіграли вихованці 2009 року народження. Тут мусимо визнати, що попри фатальне невезіння у двох стартових матчах, хлопчаки Лисенка зібралися і вибороли срібні медалі. У перших іграх «адреналінівці» обстукали всі штанги та поперечині енну кількість разів (можна було чемпіонат світу з «Тисячі» вигравати), проте забили лише раз. Натомість попустили прикру контратаку, тож нічиї 0:0 та 1:1 засмутили як гравців, так і наставника.

 

Проте до честі волинян, такий нефарт по-спортивному їх розізлив, і вони виграли дві зустрічі (3:0, 2:0), набравши 8 очок. Так само, як і місцева команда «Орлик». Особисте протистояння закінчилось нулівкою, тому почали рахувати забиті-пропущені. А цей додатковий показник був кращим у поляків. Тому вважаємо, що ІІ місце за таких обставин – рівноцінний подвигу.

 

Додамо, що Максим Гайдучик здобув індивідуальну нагороду в номінації «Кращий гравець турніру».

 

 

Також підтримали переможну ходу юнаки Юрія Остромецького. Нагадаємо, «Адреналін-05» був минулорічним чемпіоном, тому на наших налаштовувались відповідно. Зігравши внічию та дві гри вигравши, лучани підійшли до вирішального двобою з господарями майданчика. Формат змагань (1 тайм 12 хв) практично не давав можливості відігратися, тож пропустивши швидкі контри, «жовто-сині» змогли тільки скоротити до 1:3. Отож, Замость – 1 місце, а Луцьк здобув друге.

 

 

Насамкінець хочеться подякувати всім трьом колективам – хай у когось пішло краще, в інших гірше, але представили України вони гідно. Молодці!

 

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *