Впевнено і солідно

“Адреналін”-2007 виграв Кубок НТК “Тайм” в Ковелі

   Щорічний Кубок НТК “Тайм”, що проводиться в Ковелі, цього разу зібрав 16 команд 2007-2008 років народження з Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської, Дніпровської, Харківської областей та міста Києва. Луцьк в цьому турнірі представляли футболісти “Адреналіну” під керівництвом Василя Войтовича.

  На першому етапі суперники були розділені на 4 групи. Компанію “Адреналіну” склали команди: “Янтарний” (Новояворівськ Львівської області), ФАРР (Київ) та ДЮСШ (Маневичі). В усіх трьої поєдинках наші хлопці здобули впевнені перемоги: 4:0, 7:1 та 3:0 відповідно.

  В 1/4 фіналу перемога над ДЮФК “Волинь” з Нововолинська далась “більшим потом” – 3:1.

  В півфіналі теж був непростий суперник – “Єврошпон” з селища Смига Рівненської області – команда дитячого футбольного клубу яка, під патронатом потужного і щедрого спонсора, регулярно бере участь в дитячих футбольних змаганнях і робить успіхи. Але в цьому поєдинку перемога була за “Адреналіном” – 2:0 (голи: Лещук, Оличенко).

  Найбільш підготованим візаві виявилась команда футзального клубу “Юніор” з смт.Пісочне Харківської області, адже матчі проводились за правилами міні-футболу. Але й у фіналі проти цього суперника “Адреналін” мав помітну перевагу і завдяки хет-трику Богдана Оличенка перемога була за нашою командою – 3:1!

  Відмічаємо величезну роботу організаторів Кубку МТК “Тайм”: вони максимально сприяли командам в призначенні зручного часу ігор, придумали величезну кількість конкурсів, які супроводжували турнір (до конкурсів були залучені не лише футболісти, але й їхні тренери), підготували обширний медійний матеріал, який оприлуднили в своїй спільноті http://vk.com/ntktaim (всі фотографії звідти), а також величезну кількість нагород та призів  для учасників.

  Приємно, що крім нагород за перше місце, наші отримали і значущі індивідуальні призи:

  • Богдан Оличенко був визнаний кращими гравцем турніру (відзначався забитими голами в кожному матчі)
  • Олексій Погорєлов став кращим воротарем (лише три пропущених м’ячі – в рази менше ніж будь-хто з його колег)
  • Василь Петрович Войтович – кращий тренер (тут все зрозуміло).

  Сподіваємось нових перемог!

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *