«Адреналін» U-19 переміг на виїзді «Гірник»

Черговим лакмусовим папірцем своїх сил та можливостей єдиного представника Волині у Чемпіонаті України Першої ліги U-19 став вояж до Новояворівська, де лучани грали проти тамтешнього «Гірника».

Волиняни почали зустріч дещо сумбурно, ймовірно далися взнаки переїзд та посередня якість футбольного поля. Однак до середини першої половини «Адреналін» оговтався. Був забійний момент зі стандарту в господарів поля, проте гості відбилися й фактично відразу відкрили рахунок.

Ще до перерви лучани довели рахунок до комфортного 3:0 (відзначилися голами Гладун (двічі) та Зюльков). Після цього ще тричі «сині» забивали знову, однак прапорець бокового арбітра вперто ці голи відміняв. Тож фінальний свисток головного судді зафіксував виїзну перемогу Луцька.

Після матчу тренер «Адреналіна» U-19 Андрій Петров прокоментував результат:

–          Сьогодні вдалася гарна гра, адже хлопці на дуже високому рівні провели два тайми, не зважаючи на перевагу в рахунку. Команда і хотіла, і могла. На жаль, наступний тур ми пропускаємо. Чому на жаль? Бо хлопці зараз на  хорошому ходу. Але нічого – будемо працювати цей період часу над своїми помилками, бо в наступному своєму матчі проти вінницького «Темпа» ставимо ціль тільки три очки».

 

за  матеріалами   http://volynsport.in.ua

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *