«Адреналін» не зміг вивезти очки з Житомира

Чергові матчі в рамках чемпіонату України серед команд Першої ліги ДЮФЛУ луцький клуб проводив проти команд «Полісся».

Віковій групі U-15 не позаздриш, адже відразу після зимової перерви довелося грати з двома лідерами першості. Цього разу – проти житомирського «Полісся», яке до того в 14 іграх пропустило всього 6 (!) голів, маючи 12 перемог та всього 1 нічию та 1 поразку.

На жаль, волиняни перервати хорошу статистику житомирян не змогли. «Адреналін» пропустив у першому таймі зовсім непотрібний м’яч, а свій момент реалізувати не зміг.

Після перерви гості з Луцька також мали хороший момент – зі штрафного пробивав Кревський, проте цілі не досягнув.

Потім «адреналінівці» пропустили вдруге,  а щоб відігратися сил уже не вистачило. Наставник Дмитро Трефіловський таки намагався врятувати гру замінами, однак вони не посилили гру. Насамкінець «Полісся» забило втретє і встановило остаточний рахунок – 3:0.

Опоненти у віковій категорії U-17 були якраз сусідами по турнірній таблиці, бо ж поділяли 7-8 позицію. До очного протистояння у них було по 20 залікових пунктів, причому «Адреналін» мав гру в запасі й при вдалому результаті міг обійти «Полісся» з гандикапом. Однак гол у виконанні господарів став єдиним та переможним саме для житомирян – 1:0.

Тренер ФК «Адреналін» U-15 Дмитро Трефіловський після матчу зазначив:

Важко було стартувати із ігор проти двох лідерів чемпіонату – «Вереса» й «Полісся». У Житомира хороша команда, яка вміє грати у футбол. Трагедії не робимо, будемо готуватися до наступних суперників.

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *