«Адреналін» U-15 та U-17 зіграли третій тур ДЮФЛУ

Команди луцького «Адреналіну» U-15 та U-17 зіграли свої матчі з командою КОЛІФКС Костопіль у третьому турі ДЮФЛУ. Матчі 3 туру відбулися 22 вересня.

На жаль, в обох матчах лучани поступилися.

 Так, у матчі U-15 лучани на 6 хвилині пропустстили необов’язковий гол, а наприкінці другої половини пропустили два голи з навісів. В підсумку, команда U-15 поступилася з рахунком 0:3.

 «Дуже важко грати з такими командами, як костопільська. Ми намагалися проявити супротив, але це дуже потужна команда. Поле було в жахливому стані. Я не бачив такого, щоб в команд були такі високі гравці. У «Волинь» беруть високих, у Володимир-Волинський… Нам трішки складно, потрібно працювати, адже наші хлопці мають бажання, проте майстерності дещо не вистачає. Самі собі привезли три голи. Але потрібно грати, щоб набиратися досвіду», – коменетує матч тренер U-15 Віктор Мунтян.

Натомість «Адреналін» U-17, на жаль, поступився ще з більшим рахунком – 0:8. Перший тайм завершився з рахунком 0:3, проте в другій половині зустрічі після проведених замін лучани пропустили ще п’ять голів. «Грала одна команда, і вона виграла. На другий тайм я випустив трьох нових футболістів, давши зіграти всім, адже знав, що цю гру не виграти. Можливо, помилився і я, що зробив заміни, але сталося те, що сталося», – зазначив тренер «Адреналіну» U-17 Дмитро Трефіловський.

  В наступному турі «Адреналін» на власному полі прийме рівненський «Верес»

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *