Одна з найкращих ігор: як «Адреналін» U-19 зіграв з одним з лідерів Чемпіонату України .

«Адреналін» U-19, продемонструвавши одну з найкращих ігор сезону, на жаль, не зумів взяти очки у матчі з одним з лідерів ДЮФЛУ івано-франківським «Прикарпаттям», поступившись з рахунокм 0:1 на власному полі.

Матч 5 туру ДЮФЛУ відбувся 9 жовтня.

Так, матч між «Адреналіном» та «Прикарпаттям» на полі лучан був насичений моментами, однак долю протистояння вирішив єдиний гол гостей, який вони забили після кутового, скориставшись помилкою захисту «Адреналіну». Відзначимо, що лучани могли чіплятися за очки у цій грі, однак свої моменти реалізувати не змогли.

Незважаючи на те, що «Адреналін» поступився, тренер лучан Андрій Петров не приховував задоволення від гри своєї команди. «Якщо чесно, то хлопці показали одну з найкращих ігор. Всім потиснув руки після гри. Вийшла дуже весела гра, моментів було дуже багато. На жаль, на останній хвилині ми не реалізували вихід віч-на-віч. Тому по самовіддачі претензій немає, трішки не влаштовує результат. Нам не вистачає концентрації на стандартних положеннях, адже багато голів ми пропускаємо після кутових та штрафних ударів. Пропустивши, ми мали стовідсоткові нагоди – гравці виходили віч-на-віч, били з 5 метрів… З реалізацією суцільне невезіння або ж це просто нестача майстерності, тому будемо працювати над цим», – зазначив Андрій Петров.

Варто зазначити, що наступну гру «Адреналін» U-19 зіграє з хмельницьким «Поділлям» на виїзді.

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *