Дострокове завершення ДЮФЛУ 2019/20

З 04 квітня 2020р. мало  розпочатись  друге  коло чемпіонату  України серед вікових  категорій U15  та U 17 Першої ліги.Разом  з  тим  поширення  вірусу СOVID-19 та карантин внесли   корективи і в спортивне  життя.

06 травня  вв  Будинку  футболу  у м.Київ  відбулось  засідання  робочої  групи щодо подальшого продовження чемпіонату.

Враховуючи призупинку всіх спортивних змагань на території України й карантинні заходи, які були застосовані Кабінетом Міністрів України в рамках боротьби з поширенням коронавірусу, розглядалося питання доцільності продовження чемпіонату України в ДЮФЛ у сезоні-2019/2020. Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко повідомив присутнім, що керівництво асоціації проводить регулярні консультації з Міністерством охорони здоров’я та Міністерством освіти і науки України, тому, враховуючи ситуацію, вніс пропозицію не поновлювати чемпіонат України в ДЮФЛ,до закінчення якого командам залишилось провести сім турів.

 Як  наголосив   Вадим Костюченко:”якщо ситуація з пандемією COVID-19 покращиться, ми зможемо розглянути можливість у вересні розпочати новий футбольний сезон у дитячо-юнацькому футболі».

сі результати, які були зафіксовані в турнірних таблицях чемпіонату ДЮФЛУ на момент зупинки змагань, залишаються незмінними й заморожуються. Призери та команди, які залишають чемпіонат, у цьому сезоні, враховуючи ситуацію, визначатися не будуть.

Рішення робочої групи щодо зупинки чемпіонату України в ДЮФЛ найближчим часом розгляне Виконком ДЮФЛУ, після чого воно набере офіційного статусу.

За матеріалами :https://uaf.ua/article/39244

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *