“Адреналін”-2006 – перший дитячий Чемпіон Волині з футзалу!!!

  Футзал на Волині розповсюджується в просторі і в часі (тобто на всю територію області і на всі покоління футзалістів). Перерахувати всі змагання, які проводяться під егідою Асоціації міні-футболу Волині (АМФВ), може хіба що її Президент – Сергій Голоскоков: змагаються професіонали, аматори, жінки, ветерани, клуби, підприємства… Настав час і для дитячих чемпіонатів!

  Тож цьогоріч стартували перші Чемпіонати Волині з футзалу серед дітей, організацію яких взяв на себе новостворений комітет дитячого футзалу АМФВ. Приємно, що Головою цього комітету був обраний тренер “Адреналіну” Олександр Лисенко.

  Перші дитячі футзальні першості проходять в чотирьох вікових категоріях: 12-13 річних (U13), 10-11 річних (U11), 8-9 річних (U9) та наймолодших (U7). Змагання  команд U13, U9 та U7 ще тривають, тому розповідь про них буде дещо пізніше, а в категорії U11 переможець визначився. Приємно, що ним стала команда нашого клубу – “Адреналін”-2006 під керівництвом Олександра Лисенка, який, як вже мовилось, доклав найбільше зусиль для проведення цих змагань.

  Матчі проходили за футзальними правилами, в категорії U9 взяли участь 7 команд, які визначили переможця та призерів за результатами одноколового турніру. Наш клуб представляли відразу дві команди: “Адреналін” та “Адреналін Юнайтед”, до складу якого увійшли гравці, займаються в клубі відносно недавно.

 І в першому ж матчі наші команди зійшлись між собою. Хлопці з “Юнайтед” мали що доводити і тренеру, і більш досвідченому супернику – висока мотивація відобразилась на результаті, принісши, як виявилось, найгучнішу на змаганнях сенсацію – перемогу “Адреналін Юнайтед” над одноклубниками з рахунком 6:3! Поразка привела основну команду до тями – всі наступні матчі “Адреналін” впевнено виграв. А от “Юнайтеду” досвіду не вистачило – хлопці не дотягнули до третього місця лише через поразку 1:2 в очній грі від “Волині”-2007-1 (команди цього клубу були представлені на рік молодшими футболістами).

  Таким чином, підсумкова таблиця І-го чемпіонату Волині з футзалу (U11) набула вигляду:

  1. “Адреналін”-2006   –   12 (31:11)
  2. “Волинь”-2007-2       –   12 (20:7)
  3. “Волинь”-2007-1       –      9 (27:6)
  4. “Адреналін Юнайтед” – 9 (19:14)
  5. “Юніор-Мідас”         –       3 (6:36)
  6. “Олімпія”                 –        0 (4:35)

  Вітаємо футболістів і тренера “Адреналіну”-2006 з перемогою в І-му чемпіонаті Волині з футзалу!!!

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *