2009 рік оформив чемпіонський хет-трик “Адреналіну” у футзалі

  Блискуче зіграли юні футболісти “Адреналіну”-2009 в першому чемпіонаті Волині з футзалу: шість перемог в шести матчах, різниця забитих і пропущених 30:2(!!!) і лише “Юніору-Мідасу” вдалось уникнути розгрому від нашої команди! – Таким було чемпіонство вихованців Олександра Лисенка, яке стало звитягою “Адреналіну” вже в третій віковій категорії на першому чемпіонаті Волині з футзалу серед дітей!

  – В першу чергу хочу подякувати футболістам за самовіддіачу, за волю до перемоги, а їхнім батьками – за палку підтримку! – поділився враженнями від турніру Олександр Лисенко.

 – “Адреналін”-2009 – молодці, вони заслужили на похвалу! А як щодо виступу іншої нашої команди – “Адреналін Юнайтед”? – Адже вони зайняли останнє місце…

  – “Адреналін Юнайтед” була сформована з футболістів, які займаються в нас відносно недавно і поки не вийшли на належний рівень майстерності. Але мені сподобався їхнє налаштування на гру, старанність, бажання боротись. При належному відношенні до тренувань вони за рік-другий зможуть вийти на належний рівень. Не зчуєшся, як пролетить час і нам потрібно буде виставляти команди в турнірах 8+1, а там і в 10+1 – тому ми розраховуємо і на нинішніх гравців “Адреналін Юнайтед”, які повинні будуть підсилити нашу “основу” , а такий потенціал я бачу в кожному з них – все залежатиме від самих футболістів.

 – А що можна сказати про суперників?

 – В цьому чемпіонаті “Адреналін”-2009 був на голову сильнішим від суперників – результати відображають це надто красномовно, щоб можна було щось заперечити. Найбільший опір чинили нашій команді суперники з “Волині”, але в обох їхніх командах значну роль відігравали футболісти, які перейшли до них з “Адреналіну”. Щодо інших команд (“Олімпія”, “Юніор-Мідас” та “Старт”), то вони представляли молоді клуби, і це дуже добре, що вони створюються, що залучають дітей до футболу. Сподіваюсь, не за горами час, коли вони стануть серйозними суперниками, а наявність сильних суперників – це зростання рівня клубів, це розвиток в нашій області і футзалу, і великого футболу.

 Вітаємо “Адреналін”-2009 з блискучою перемогою!!!

 

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *