Комплексне тестування футболістів Адреналін

Всі  звикли  ,  що  підкготовка футболістів  це  систематичні  тренування   та  товариські  матчі, дял набуття  ігрового  досвіду.Разом  з  тим ,є  ще  одна складова  підготовки-комплексне тестування ,яке  передбачає проведення наступної групи тестів.
 
На запрошення   президента  футбольного клубу”Адреналін”  до нас завітав Золотухін Валерій Васильович(Віце-президент ДЮФЛУ),який провів  тестування для футболістів 2009 р.н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплекс складався  з 5   тестів.
 
1. Тест Руфье – це проба з дозованим фізичним навантаженням для оцінки реакції серцево-судинної системи на фізичне навантаження.
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Біг 30 метрів з фіксацією результатів пробігання 10, 20 та 30 метрів. Тест спрямований на виявлення швидкісних здібностей футболістів. Під час виконання тесту (пробегання 30 метрів по прямій) проводиться фіксація результатів футболіста на дистанції 10 і 20 метрів
Мінімальний показник на 10 метровій дистанції свідчить про кращу стартовою швидкості у футболіста .
Мінімальний показник на 30 метровій дистанції свідчить про кращу дистанційної швидкості у футболіста тестируемой групи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Біг 30 метрів з мячем. Основним показником результату цього тесту, є різниця в часі між результатом бігу з м’ячем і кращим результатом бігу без м’яча на цій же дистанції.
Вищезазначені показники визначають потенціал дитини в роботі на швидкість з м’ячем.
 
4. Стрибок з місця. Тест спрямований на виявлення схильності дитини до прояву вибухової сили, що багато в чому закладено на генетичному рівні. Результати тесту в своїй основі мають високий коеффеціент кореляції з результатом бігу на 30 метрів, особливо в частині пробігання 10 метрової дистанції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Тест на виявлення рівня технічної підготовленості. Тест на технічну підготовленість виконується в дві спроби.
– Пробігання певної дистанції з завданнями без м’яча.
– Пробігання цій же дистанції із завданнями з м’ячем.
Показовим результатом цього тесту є різниця витраченого часу на проходження завдання з м’ячем і без м’яча. Чим менше дельта, за умови якісного виконання тестового завдання, тим вище рівень технічної підготовленості юних футболістів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
довідкова інформація  з  сторінки ДЮФЛУ  у Facebook.

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *