Між ДЮФШ «Динамо» та ФК Адреналін» підписано договір про співпрацю

Для   дитячого  футболу Волині  відбулась  знакова подія-21  травня  в м.Київ  підписано  договір про  співпрацю між  луцьким ДЮФК “Адреналін” та київським  ДЮФШ “Динамо”. 

Клуби  будуть  співпрацювати у  сфері популяризації спорту ,відбору  талановитих  дітей до секції футболу  та  їх  підготовки  за місцем  проживання.Завдяки  підписаному  договру,  вихованці ФК “Адреналін”, зможуть   потрапити безкоштовно на  перегляд та навчання у  ДЮФШ “Динамо”

Угода між клубами розрахована на два роки з можливістю пролонгації. 

Як  зазначив Андрій Харченко,президент «Адреналіну»-“партнерська угода з «Динамо» піде на користь і нам, і киянам. Адже  динамівські тренери будуть запрошувати нас до себе, ділитися досвідом з нами., а також проводити  тренування  для  дітей  нашого  клубу у м.Луцьк .Футболісти  нашого  клубу будуть  мати  можливість проводити спільні  спаринги  та  тренувальні  збори  з   з «біло-синіми»

«Адреналін» заснований у грудні 2011 року в Луцьку. Усе починалося з заняття п’яти дітей. Поступово почали вигравати турніри – це були хлопці 2001 року народження. Потім зрозуміли, що потрібно більше вікових категорій – три, чотири, п’ять… Крок за кроком розвивали клуб і робимо це зараз.Прогрес хлопців помітний, тому що наші вихованці є в «Динамо», «Шахтарі», «Карпатах», «Русі».

Про цілі партнерської угоди розповів заступник директора Академії «Динамо» Володимир Жаріков:

Ми хочемо, щоб діти, прагнули грати в нашому клубі. Ще один аспект – спортивний.Президент «Адреналіну» вкладає багато особистих коштів у будівництво баз, полів, розвиток дитячого футболу у місті Луцьк .Нам це цікаво.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.fcdynamo.kiev.ua/

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *