Адреналін 2009 року народження завоював золото і срібло нашого турніру

У віковій категорії серед дітей 2009 року народження брали участь шість колективів. З них обидва представника нашого клубу під назвою Адреналін1, Адреналін2, ДЮСШ Червоноград, Ковель-Волинь , ФК Турійськ та гості з міста Тересполь Республіка Польща.

В перший ігровий день Адреналін1 впевнено обіграв ФК Турійськ, з рахунком 4-1 та Польську команду Тересполь 3-0.

Друга команда Адреналіну 2009 теж не відставала від своєї основи, обігравши ФК Ковель-Волинь 3-1 та ФК Турійськ з рахунком 2-0 і зігравши в нічию з ДЮСШ Червоноград 0-0.

Другий ігровий день розпочався з дербі наших команд. Адреналін1 практично всю гру атакував та створював велику кількість гольових моментів, але жоден з них не реалізували, натомість Адреналін2 гідно захищався і залишив свої ворота на замку. Гра у підсумку закінчилась бойовою нічиєю наших команд 0-0.

Другу свою гру Адреналін2 обіграв гостей с Польщи 1:0 і набравши 11 очок у турній таблиці очікував результатів суперників.

Основа ж, в свою чергу, впевнено обіграла ДЮСШ Червоноград 3-0, вийшли на завершальний матч змагань проти ФК Ковель-Волинь дуже налаштованими,адже в разі перемоги, Адреналін1 посів 1 місце у турнірі. Наші хлопці всю гру атакували,показували комбінаційний змістовний футбол,створили величезну кількість моментів,обцілувавши всі штанги й перекладини ковельчан,але реалізували лише один,відзначився капітан Гайдучик Максим. На прикінці гри адреналінівці пропустили прикрий гол,після одного удару за всю гру у суперника та гра закінчилась внічиї 1-1.Хочемо відмітити палку підтримку батьків у цьому драматичному матчі, як наших вихованців, так і гостей з Ковеля.

У підсумку змагань наші обидва колективи 2009 року народження, з якими працює молодий тренер Олександр Лисенко були на вершині турнірної таблиці з однаковою кількістю очок 11, і лише різниця забитих та пропущених голів розприділила перше та друге місце для Адреналін1 та Адреналін2 відповідно,а Фк Ковель-Волинь посіли 3 місце у футбольному марафоні.

Відзначимо обидві наші команди 2009 року народження, які впевнено й гідно виступили на турнірі, особливо дублерів,котрі уже складають гідну конкуренції своїй “основі”.

 

Індивідуальні нагороди отримали капітан Адреналін2009-1 Максим Гайдучк, як кращий гравець змагань, а кращим воротарем було визнано Максима Мирончука, який дуже чудово “засяяв” на ХХV турнірі кубку Адреналін.

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *