Про футбольні аксесуари

Якщо ваша  дитина розпочала тренування  з футболу вам  варто придбати  такий  футбольний  аксесуар як щитки. Він  допомагає уникнути прямого удару по гомілці, а також трохи знижує силу удару, розподіляючи її на велику площу. Як наслідок це вберігає гравців від ударів і навіть переломів. В даний час за правилами гри (включаючи аматорські турніри) під час матчу щитками повинні бути екіпіровані всі члени команди. Адже  вони  не  для  краси , а  для  захисту від  травмувань .

Спробуємо  допомогти  розібратись  детальніше  про   футбольні  щитки.

Щитки можна розрізнити по ступені захисту: із захистом щиколотки й без нього. Також розподіляють на суцільні й зі вставками (полегшені). Особливо важливо при виборі щитків правильно підібрати розмір. Орієнтовно щитки підбирають в залежності від зросту людини:

120-130 см       XS

140-150 см       S

160-170 см       M

Правильно підібраний щиток починається прямо над щиколоткою і не доходить до коліна на 5-6 см

Догляд   за ними  досить  простий : щитки можна прати у воді не вище 30 градусів Цельсія із застосуванням звичайного прального порошку. Висушувати не віджимаючи, при кімнатній температурі подалі  від  батарей.При правильному догляді й експлуатації щитки мають необмежений термін дії

 

Щитки  Panther  для гомілок з високим рівнем захисту. Внутрішній шар гарантує захист від ударів та комфорт використання. Трафаретно друкована прикраса.

Матеріал:

Щиток – 100% поліетилен.

Подушка – 60% піна EVA 40% Поліестер

Щитки  Attack  з високозахисним і зручним внутрішнім шаром  забезпечують відмінну вентиляцію ніг і комфортний мікроклімат. Внутрішній шар гарантує захист від ударів і комфорт у використанні. Еластичний ремінь кріплення оснащений липучкою.

Матеріал:

Поліестер 45% Поліетилен 45% EVA 5% Поліестер 5% Еластан

Start a Conversation

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *